Aslında normal zamanlarda oldukça faydalı olsalar da genç bir girişimciyseniz yinede sosyal medya hesaplarınızı mutlaka kapatmalısınız çünkü onlar büyük ölçüde sizin performansınızı etkileyen faktör olacaktır. 

Bir marka üzerinde çalışıyor ve bunu büyütme peşindeyseniz o zaman kişisel nedenlerden dolayı facebook gibi sosyal medya araçlarını kullanmamalısınız çünkü bu mecralarda Y ve de Z kuşaklarının günün her saatinde aktif olduklarını düşünürseniz onların sizi bu mecrada engelleyeceğini rahatlıkla görebilirsiniz. Bu nedenle bu hesaplarınızı kapatmanız ya da askıya almanız sizin için en doğru tercih olacaktır.  Eğer ki üzerinde çalıştığınız bir marka ya da şirket sayfası ise o zaman yapmanız gereken şey yeni bir hesap açmanız olacaktır bu hesap sizi tanıyan kimseler tarafından bilinmeyeceği için sizi engelleyecek herhangi bir ortam da olmayacaktır.  Dilerseniz konuya biraz daha derinlemesine bakalım

Günümüzde cebimizde olan tüm cihazların artık akıllı olduğunu hepimiz biliyoruz ve sosyal medya uygulamaları sayesinde herkes buralarda gün boyu geziniyor biz de bir şekilde bildirimlerimize ya da arkadaş aktivitelerine bakmak için sürekli olarak buna bakma ihtiyacı duyuyoruz bu her kontrol edişler bizi yaptığımız işten biraz daha uzaklaştırıyor bu sayede konuya olan hakimiyetimiz de ister istemez ortadan kalkıyor. Özellikle de bu durumun mesai saatleri içerisindeki büyük bir bölüme denk gelmesi tam da anlatmak istediğimiz şey oluyor.

Sosyal Hesaplar Motivasyonunuzu Düşürür

İşiniz varken sosyal medyada kaybedilen her vakit oldukça kıymetlidir bu nedenle buralarda vakit kaybetmek yerine firmamızın ve de markamızın tanıtımı için çalışmış olsak bu bize başarıyı da beraberinde getirecektir.